Favre neemt Balotelli niks kwalijk na derde rode kaart

19 februari 2017, 10:56

Mario Balotelli kreeg zaterdagavond tijdens de competitiewedstrijd van OGC Nice tegen Lorient alweer zijn derde rode kaart van het seizoen. Trainer Lucien Favre neemt de Italiaan desondanks weinig kwalijk en stelt niet gezien te hebben waarvoor de spits werd weggestuurd.

Balotelli kreeg na een woordenwisseling met de scheidsrechter een directe rode kaart. "Ik heb niet gezien wat er gebeurde en ineens stond Mario naast me", reageerde Favre na afloop tegenover de Franse media. "Ik heb toen gevraagd wat er aan de hand was. Ik heb helemaal niet gezien dat de scheidsrechter een rode kaart trok en weet ook niet waarvoor. Blijkbaar waren er wat woorden."

Ondanks het feit dat het alweer de derde rode kaart voor Balotelli in één seizoen is, neemt Favre zijn spits niets kwalijk. "Zo ben ik niet. Maar het was wel wat lastig om in de slotfase met tien man te moeten spelen. Voor iedere wedstrijd benadruk ik altijd hoe belangrijk het is om geen rode kaarten te pakken en geen strafschoppen weg te geven", vertelt de trainer, die niet denkt dat Balotelli harder aangepakt wordt. "Scheidsrechters zijn objectief. Als ze een reden zien om een rode kaart te geven dan doen ze dat en anders niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen