Koeman: "Op dit moment niet bezig met andere clubs"

28 februari 2017, 14:41

Dankzij uitstekende prestaties met Southampton en Everton wordt Ronald Koeman geregeld in verband gebracht met andere clubs, waaronder zijn oud-club FC Barcelona. Toch denkt de Nederlandse trainer momenteel niet aan een vertrek van Goodison Park. Wel beseft hij dat er ooit weer een trein kan langskomen, waar hij voor zijn gevoel op moet stappen.

Koeman gaat in gesprek met Sky Sports in op zijn toekomst. "Toen ik in Nederland werkzaam was, werd ik vaak in verband gebracht met Barcelona. Op dit moment ben ik niet bezig met andere clubs, aangezien ik een contract heb bij Everton. Toch kan ik het in voetbal altijd veranderen. Als vandaag de zon schijnt, kan het morgen weer regenen. Maar ik lig vast bij Everton en ben daar bezig met een project. Ik zou hier graag blijven, dat is alles wat ik kan vertellen."

Ondertussen spreekt Koeman zich ook uit over Wayne Rooney. De Nederlandse manager zou het mooi vinden als de all-time topscorer van Engeland en Manchester United terugkeert naar Everton, maar beseft dat dit nog niet mogelijk is. "Hij heeft nog steeds een hoog niveau en heeft er goed aan gedaan om bij Man United in de Premier League te blijven", zegt Koeman. Rooney kon deze winter rekenen op belangstelling vanuit China, maar bleef dus in Manchester. "Hij heeft nog wel twee of drie seizoenen op topniveau voor zich", denkt Koeman. "Hij zou Everton sterker kunnen maken, maar ik weet niet wat er komende zomer allemaal gaat gebeuren."

Koeman staat momenteel met Everton op plek zeven in de Premier League, met 44 punten uit 26 duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen