'Leicester City wil Hodgson als opvolger van Ranieri'

28 februari 2017, 21:09

Roy Hodgson is volgens diverse Engelse media de kandidaat om de vorige week ontslagen Claudio Ranieri op te volgen bij Leicester City. Volgens Sky Sports heeft de voormalig bondscoach van Engeland toegezegd om in gesprek te gaan met de Premier League-winnaar van 2016.

Sinds het Europees kampioenschap van vorig jaar in Frankrijk, waar The Tree Lions tot de achtste finale kwamen, zit Hodgson zonder werk. De 69-jarige trainer heeft echter een schat aan ervaring. Hij werkte onder andere ook als trainer bij Internazionale, Liverpool, Finland, Zwitserland en de Verenigde Arabische Emiraten.

Craig Shakespeare, die als interim-manager maandag zijn eerste duel met 3-1 won van Liverpool, heeft inmiddels kenbaar gemaakt graag aan te blijven als manager van The Foxes. "Ik heb ook al eerder gezegd dat ik denk dat ik het kan. Het beangstigt me ook niet. De eigenaren en de clubleiding moeten het bepalen. En dat zullen ze weloverwogen doen. Zolang ik deze functie uitoefen, zal ik proberen het team zo goed mogelijk voor te bereiden op het duel met Hull", zo sprak hij na de wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen