FC Twente stopt na dit seizoen met beloftentrainer Bosvelt

30 maart 2017 – Paul Bosvelt kan gaan uitkijken naar een nieuwe werkgever. FC Twente heeft de trainer van de beloftenploeg inmiddels laten weten dat ze niet meer verder willen met de oud-middenvelder, die ook nog deel uitmaakt van de technische staf van Jong Oranje. 

FC Twente stopt na dit seizoen met beloftentrainer Bosvelt

"Paul heeft een moeilijk seizoen met Jong FC Twente", zo verklaart commercieel manager Jan van Halst op de clubwebsite. "We weten allemaal dat de chaotische zomer daarin een rol speelt. Desondanks hebben we besloten om na dit seizoen afscheid van Paul te nemen. Uiteraard danken wij hem voor zijn inzet en wensen hem veel succes in zijn verdere trainerscarrière."

Bosvelt zelf had de mededeling van FC Twente niet zien aankomen. "De mededeling om niet door te gaan kwam als een verrassing. Ik kan me niet vinden in een deel van de argumentatie. Toch kijk ik terug op een periode die turbulent, maar ook erg leerzaam was."

Jong FC Twente is dit seizoen actief in de Tweede Divisie en staat stijf onderaan met vijftien punten uit 28 duels. De nummer zeventien HHC Hardenberg heeft een voorsprong van maar liefst dertien punten.

Eredivisie

gerelateerd