Cocu: "We moeten absoluut op onze hoede zijn voor FC Twente"

5 april 2017, 14:28

PSV doet sinds zondag ook weer een beetje mee om de titel. De ploeg van Phillip Cocu mag weer een beetje rekening houden met een kampioenschap, maar van de drie kandidaten hebben de Eindhovenaren deze speelronde als enige een lastige uitwedstrijd.

"Maar ik denk dat iedere wedstrijd lastig is. Het gaat erom dat wij als team iedere keer met de juiste mentaliteit een wedstrijd ingaan. Dan hoeven we niet bezig te zijn met wie onze tegenstander is", zo redeneert de trainer daags voor het bezoek aan FC Twente op de persconferentie. Wel moet hij erkennen dat de Tukkers het zeer goed doen. "Verrassend misschien wel, gezien alle perikelen die Twente de afgelopen jaren hebben parten gespeeld. Zij maken op mij een volwassen indruk. Het is een tegenstander waar we absoluut voor op onze hoede moeten zijn."

De trainer beschikt buiten doelman Remko Pasveer over een fitte groep, waar Andrés Guardado en Jügen Locadia gewoon (weer) kunnen starten. "Zaterdag hadden een aantal spelers kramp, maar dat was vooral vanwege ondergrond."

Over een eventueel kampioenschap wil Cocu het verder niet hebben. Hij richt het vizier vooral op de ploeg direct boven zijn elftal. "Wij moeten ons nog altijd eerst richten op Ajax. De vorm van de tweede seizoenshelft moeten we daarom zien vast tehouden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen