Janssen dissonant bij nieuwe galavoorstelling Tottenham

8 april 2017, 15:24   Bijgewerkt: 8 april 2017, 15:32

Chelsea voert in de Premier League al lange tijd het klassement aan, maar in de schaduw van de koploper is ook Tottenham Hotspur bezig aan een geweldig seizoen. Het team van Mauricio Pochettino heeft de druk zaterdag weer bij Chelsea neergelegd, door thuis met speels gemak met 4-0 te winnen van Watford. Vincent Janssen was basisspeler, maar viel uit de toon op White Hart Lane.

Midweeks was Janssen goud waard voor de nummer twee van het klassement, door op bezoek bij Swansea City met een assist en goed spel bij te dragen aan de 1-3 overwinning. Door die invalbeurt kreeg Janssen zaterdagmiddag het vertrouwen van de Argentijnse coach, die Harry Kane wel weer op de bank zette. De spits leek tot eind april geblesseerd te zijn, maar is snel hersteld en zat daardoor alweer bij de wedstrijdselectie.

Met Janssen in de basisploeg was Tottenham superieur aan de nummer tien van de Premier League. Watford werd met Daryl Janmaat en Nordin Amrabat in de eerste helft alle kanten op gespeeld en had werkelijk niets in te brengen. Het spel speelde zich voornamelijk af op de helft van de bezoekers en dus leek het een ideale middag voor Janssen te zijn. De doelpuntenteller van de Nederlander staat pas op één in de Premier League en vanmiddag kreeg hij meerdere kansen om te scoren.

Zijn ploeggenoten brachten de international meermaals in stelling, maar steeds ging het mis bij Janssen. De Nederlander speelde een ongelukkige rol. Illustrerend was zijn misser in de eerste twintig minuten. Janssen kreeg een hoge voorzet en leek te gaan scoren (foto), maar werkte de bal van dichtbij tegen de lat. Dat leek nog moeilijker dan het speeltuig in het doel te tikken. Kort daarna was hij net te laat bij een scherpe voorzet vanaf rechts. Uiteindelijk werd Janssen, die in het fraaie aanvalsspeler van Tottenham weinig betrokken werd, na een uur vervangen door Kane.

Tottenham heeft nu zes keer op rij gewonnen en is als enige Premier League-club dit seizoen nog ongeslagen in eigen huis. Bovendien was de zege alweer de elfde thuisoverwinning op rij. Tottenham komt hierdoor op vier punten van Chelsea, dat zaterdagavond tegen Bournemouth speelt. [photo,105766,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen