Cocu vreest met PSV 'in niemandsland' te eindigen

14 april 2017, 16:26

De uitwedstrijd van PSV tegen ADO Den Haag moet zaterdag gewonnen worden, wil de regerend kampioen nog mee blijven doen om de titel. Daar is trainer Phillip Cocu, die niet kan beschikken over Jetro Willems en Jorrit Hendrix, zich van bewust. Hij stelt dat het seizoen als een nachtkaars uitgaat als er niet gewonnen wordt.

"Als we niet in staat zijn te winnen, belanden we in niemandsland. We willen juist het maximale uit de laatste vier duels halen", zegt Cocu, die tegen ADO geen beroep kan doen op Willems en Hendrix, op PSV.nl. Cocu leeft met name mee met Hendrix. "Ik vind het erg jammer voor het team en voor hemzelf. Jorrit kwam er echt weer aan, hij manifesteerde zich goed. Hopelijk is hij er enkel deze week niet bij."

De oefenmeester weet dat ADO momenteel uitstekend in vorm is. De laatste drie duels werden allemaal gewonnen door het team van Alfons Groenendijk. "Van de buitenkant is moeilijk te beoordelen hoe dat komt", stelt Cocu. "Wat je wel ziet is dat de trainer vasthoudt aan dezelfde patronen: een herkenbaar team dat opteert in een ongewijzigde tactiek. Dat is vaak een voorwaarde voor goede prestaties."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen