Schalke hoopt 'killer instinct' terug te vinden tegen Ajax

18 april 2017, 10:08

Schalke 04 kende afgelopen weekend een slechte generale voor de return tegen Ajax in de kwartfinale van de Europa League. Als de ploeg uit Gelsenkirchen zo speelt als in het met 2-1 verloren duel bij Darmstadt, dan wordt de 2-0 nederlaag in Amsterdam donderdag niet weggepoetst.

Schalke-verdediger Coke beseft dat het anders moet. "Darmstadt verzilverde hun kansen, terwijl wij er veel om zeep hielpen. Voetbal blijft een goed spelletje en dit is een grote teleurstelling voor ons. Nu is het zaak om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op de return tegen Ajax. We moeten bij elkaar blijven en ons volledig op deze tegenstander focussen", vertelt Coke.

Trainer Markus Weinzierl baalt van de tegenslag bij Darmstadt. "We hadden de kans om te winnen, maar de ellende stapelde zich op. We hebben niet alleen verloren, maar misten ook een penalty en kregen een rode kaart. Onze killer instinct moet weer terugkomen. We laten te veel kansen onbenut. Voetbal wordt beslist door doelpunten en daarom zijn we zeer, zeer teleurgesteld", zegt Weinzierl na de tegenvallende wedstrijd tegen Darmstadt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen