Streppel hoopvol: "Ajax wist het ook even niet meer"

20 april 2017, 19:37

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Willem II van vrijdag houdt Jurgen Streppel vast aan de eerste 25 minuten van sc Heerenveen tegen Ajax. De coach van de Friezen vindt dat zijn team de lijn van het duel in Amsterdam moet doortrekken naar het duel met de Tilburgers.

Heerenveen maakt een moeizame tweede seizoenshelft door, maar kwam vorige week in Amsterdam wel met 0-1 voor. Uiteindelijk verloor de ploeg met 5-1, maar Streppel is met name tevreden over de eerste 25 minuten van zijn team tegen Ajax. "Je zag ze bij Ajax kijken. Die wisten het ook even niet meer", zegt Streppel op de clubwebsite. "Alleen waren we niet in staat onze speelwijze lang genoeg vast te houden. Daar gaat het om. Je moet, of je nu voor of achter staat, altijd je taak uitvoeren. Op het moment dat je aan het resultaat gaat denken loop je de kans dat het mis gaat. Als Ajax vanavond tegen Schalke alleen denkt aan het verdedigen van de 2-0 en niet het eigen spel speelt, krijgen ze het deksel op de neus."

Streppel heeft tegen zijn oude werkgever de punten nodig in de strijd om de play-offs om Europees voetbal. "We hebben ons plan klaar. We hebben punten nodig om de play-offs te halen en moeten zien dat we het publiek achter de ploeg krijgen. Uiteindelijk gaat het erom wat er in de zestien gebeurt, hoe je verdedigt en of je scoort, dat moeten we met zijn allen voor elkaar krijgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen