Twente voelt zich bestolen: "Verschrikkelijk, dit slaat alles"

7 mei 2017, 18:26

Ondanks dat FC Twente nergens meer voor speelt in de Eredivisie, is de ploeg niet blij met de 1-0 nederlaag bij Sparta Rotterdam. Dat arbiter Ed Janssen in de tweede helft een doelpunt van Enes Ünal afkeurde, schoot bij verdediger Jeroen van der Lely in het verkeerde keelgat.

De verdediger is totaal niet te spreken over de scheidsrechter. "Ik heb het net nog teruggezien en moest gewoon lachen toen ik het zag", zegt de linksback tegen RTV Oost. "Hij raakt die bal helemaal niet met zijn hand aan. Echt verschrikkelijk. Daarna nog tien beslissingen die wel erg in ons nadeel uitvielen. Dat slaat gewoon nergens op. We hebben op de trainingen slechte scheidsrechters, maar dit slaat alles."

Van der Lely is ook niet positief over het optreden van Twente in Rotterdam. "Ik vind dat je iedere wedstrijd de motivatie uit jezelf moet halen en dat hebben we niet goed gedaan. We lieten ons aftroeven. Dat slaat helemaal nergens op. Ik had het idee dat sommige jongens niet helemaal gemotiveerd meer waren. Dan wordt het lastig om te spelen. Het begint met honderd procent gefocust zijn en dat waren we niet", zegt hij eerlijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen