Ronaldo mist Engeland soms door fluitende fans

1 juni 2017, 16:03

Cristiano Ronaldo heeft het naar zijn zin bij Real Madrid, maar soms mist hij Manchester United en de Premier League wel. De Portugese aanvaller verliet Old Trafford in de zomer van 2009 voor een bedrag van 94 miljoen euro, destijds een wereldrecord, voor de Spaanse grootmacht.

Ronaldo baalt er vooral van dat de supporters van Real Madrid wel eens fluitconcerten laten horen. "Ik heb veel jaren bij Manchester United gespeeld en daar is me dat nooit overkomen. Niet één keer", aldus Ronaldo bij La Sexta. "Misschien is Engeland een klasse apart, de mentaliteit is daar anders."

"Ik ben heel gelukkig in Spanje, maar vanzelfsprekend mis ik Engeland ook. Herinneringen kan je immers niet uitschakelen", vervolgt Ronaldo, die nog even terugkomt op de fluitende Real-fans. "Het is niet normaal dat ze je uitfluiten in een thuiswedstrijd. Dat vind ik gewoon niet leuk. Het hoort niet dat een speler die altijd honderd procent geeft wordt uitgefloten als hij zijn eerste foutje maakt. Als je in een lastige fase zit, heb je juist steun van buitenaf nodig. Soms loopt het gewoon niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen