Mahi: "Hoop dat de club meewerkt bij supermooie club"

18 juli 2017, 08:23

Mimoun Mahi leek de stap naar een andere club al te gaan maken en na de komst van Lars Veldwijk is een vertrek bij FC Groningen alleen maar waarschijnlijker geworden voor de aanvaller. De Marokkaan, die afgelopen seizoen zeventien goals maakte in de Eredivisie, wacht af en ziet wel wat er op zijn pad komt. Mocht er iets moois voorbijkomen, dan hoopt Mahi dat de club hem een transfer gunt.

Mahi, die momenteel met Groningen op trainingskamp is in het Duitse Marienfeld, werd aan het einde van vorig seizoen opgeroepen voor Marokko. Het was een beloning voor zijn uitstekende seizoen, die hem waarschijnlijk een transfer moet opleveren. Sparta Praag werd al concreet voor de 23-jarige aanvaller, die nog tot medio 2019 vastligt en afgelopen winter al naar Fulham kon. "Voorlopig focus ik me gewoon vol op FC Groningen", stelt Mahi zelf in gesprek met het Dagblad van het Noorden.

Mahi ziet het wel, zo zegt hij zelf. "Kijk, als er een supermooie club voorbij komt die een goed bod op tafel legt, hoop ik dat FC Groningen meewerkt. Daar ga ik wel vanuit. In de winter heeft directeur Hans Nijland me niet laten gaan, omdat er geen vervanger meer gehaald kon worden en het vertrek van nóg een speler niet fair zou zijn geweest richting supporters. Dat begreep ik. Maar nu hebben we er met Lars Veldwijk een prima versterking bij en ligt de situatie anders", weet Mahi, die koeltjes blijft. "Mocht die mooie transfer er deze zomer niet komen, dan heb ik er ook vrede mee. In dat geval laat ik gewoon bij FC Groningen nog eens zien wat ik kan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen