Van Bronckhorst: "Van Persie een welkome aanwinst voor ons"

29 juli 2017, 15:03

De komst van Steven Berghuis lijkt aanstaande, maar mogelijk haalt Feyenoord deze zomer nog een oude bekende naar De Kuip. De club wordt al enige tijd in verband gebracht met Robin van Persie, die nog op de loonlijst staat bij Fenerbahçe. Van een akkoord is ook nog geen sprake, maar trainer Giovanni van Bronckhorst ziet de spits in ieder geval graag komen.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Real Sociedad gaf Van Bronckhorst een update over de stand van zaken. "Robin moet zelf willen, Fenerbahce moet erin meegaan, dus het is niet zo makkelijk als veel mensen denken. Maar uiteindelijk zal het voor ons een welkome aanwinst zijn", zei hij bij FOX Sports.

Keert Van Persie terug, dan is de vergelijking met Dirk Kuyt natuurlijk snel gemaakt. "Het zijn andere types", weet Van Bronckhorst. "Ik vind het ook moeilijk om ze te vergelijken, maar uiteindelijk hebben we allemaal kunnen zien hoe belangrijk Dirk is geweest voor het team. Hij is gestopt op het juiste moment en heeft zijn carrière fantastisch afgesloten. Voor ons is het nu zaak om met het wegvallen van Dirk om te gaan."

Van Bronckhorst denkt niet dat de verwachtingen als een last zullen voelen voor Van Persie. "Robin is iemand die altijd hoge verwachtingen met zich meebrengt, waar hij ook speelt. Dus ik denk dat hij daar niet warm of koud van wordt, maar we moeten afwachten hoe het allemaal gaat lopen", aldus Gio, die eveneens aangaf nog te wachten op de komst van Berghuis. "Ik hoop dat het rondkomt, maar heb nog geen definitieve 'ja' van Martin van Geel gekregen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen