Viergever trekt Ajax-deur na dit seizoen achter zich dicht

14 oktober 2017, 08:45

Afgelopen zomer wilde Ajax verdediger Nick Viergever niet naar Bayer Leverkusen laten gaan, maar de 28-jarige basisspeler staat na dit seizoen alsnog voor een transfer. De 28-jarige verdediger geeft aan dat hij dit voetbaljaar vertrekt uit Amsterdam.

Hij geniet komen zomer van een transfervrije status en wil die graag benutten. "Ik heb in principe de keuze gemaakt om transfervrij te vertrekken", legt Viergever uit aan De Telegraaf. Afgelopen zomer stond Bayer Leverkusen voor hem op de stoep, maar Ajax wilde hem toen niet laten gaan. "Het was heel frustrerend en ik heb het er ook een paar dagen echt moeilijk mee gehad. Dat is ook niet raar, denk ik."

Viergever zag de stap naar Duitsland wel zitten. "Ik ben 28, we hadden de Europa League-finale gespeeld en er kwam een mooie club. Dus was het volgens mij het juiste moment om te gaan. Maar 'nee' was het goed recht van Ajax. Ik heb een contract tot het einde van het seizoen", weet Viergever, die de draad weer opgepakt heeft. "Om mijn maten te laten vallen of een stap minder hard te trainen, zo zit ik niet in elkaar. Daar schiet je niks mee op. Ik heb er totaal niet aan gedacht me ziek te melden of weg te blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen