Feyenoord bekert tegen Swift: "Winst enige dat telt"

24 oktober 2017, 17:17

Feyenoord wacht al een tijdje op een thuiszege. De Rotterdamse club verloor in de laatste drie thuisduels van NAC Breda en Ajax, terwijl PEC Zwolle een punt meenam uit de havenstad. Ondanks de mindere reeks voor eigen publiek heeft coach Giovanni van Bronckhorst vertrouwen voor de tweede ronde van de KNVB Beker, waarin hoofdklasser Swift woensdag (aftrap 20.45 uur) op visite komt in De Kuip.

"Al met al is dit een wedstrijd die we moeten winnen en dat gaan we ook doen", aldus Van Bronckhorst bij Feyenoord TV. Swift stuntte in de vorige ronde door Vitesse na penalty's te verslaan. "Dat was natuurlijk wel onder andere omstandigheden, op een slecht kunstgrasveld. Daarnaast was alles in het voordeel van Swift, ook de kansen die Vitesse heeft gemist en de strafschoppen. Het was de grootste verrassing in de vorige ronde."

"Wij moeten er iets tegenover stellen. Zeker in de fase waarin we zitten is winst het enige dat telt", stelt Van Bronckhorst. "We spelen thuis, dus we hebben een goed, snel en groot veld. Thuis tegen Swift moet er gewonnen worden." De oefenmeester vindt het fijn dat Feyenoord zich slechts drie dagen na de verloren Klassieker tegen Ajax (1-4) al kan revancheren. "In voetbal is verliezen het ergste dat er is, dat wil je niet. Hoe sneller er weer een wedstrijd is, des te sneller je kan winnen. Winnen geeft energie, verliezen kost energie."

Bekijk hieronder de hele voorbeschouwing van Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord TV:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen