Van Hanegem zet in op keeperswissel bij Feyenoord

30 oktober 2017, 07:43

Willem van Hanegem vindt het een goede zaak als Giovanni van Bronckhorst een keeperswissel doet bij Feyenoord. Volgens De Kromme is het gezien de matige resultaten tijd voor harde maatregelen. "Brad Jones heeft het gewoon niet meer", concludeert hij.

In zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad bespreekt Van Hanegem de problematiek bij de Rotterdammers op dit moment. "Ik zou in elk geval Kenneth Vermeer woensdag in Charkov tegen Shaktar Donetsk in het doel zetten, want Brad Jones heeft het gewoon niet meer."

Ook voor Jens Toornstra is het wat betreft het Feyenoord-icoon voorlopig gedaan in de basisopstelling. "Met Jens Toornstra kun je op dit moment eigenlijk niet meer verder, het is tijd voor Sofyan Amrabat. Overigens zijn er weinig andere smaken. Ik zou ook stoppen met Karim El Ahmadi voortdurend te laten uitzakken tussen zijn centrale verdedigers. Die jongen is dé speler die het onder druk zetten van een tegenstander tot in de puntjes beheerst. Hij moet verder naar voren spelen, anders sloop je hem door de afstanden te groot te laten worden."

Dat Feyenoord het uitgerekend in het jaar na de landstitel zo moeilijk heeft, verbaast Van Hanegem niet. "Je moet namelijk niet hetzelfde doen, maar juist veel méér dan in het succesjaar", legt hij uit. "Het is ook precies waarom ik het kampioensfeest in 1994 al snel had verlaten. Toen stond ik als trainer nog voor middernacht in mijn keuken en ik dacht: dit was mooi, maar nu gaat het pas allemaal beginnen. Dat blijkt nu maar weer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen