'Gouden wisselaar' Keizer looft de sterke bank van Ajax

30 oktober 2017, 12:52

Marcel Keizer heeft voorlopig een goede hand als het gaat om wisselen in de Eredivisie. Al zesmaal maakte een invaller een doelpunt namens Ajax. Dat is geen toeval, volgens hem. "Ik heb gewoon een goede bank", vertelt hij.

De treffer die Siem de Jong als invaller tegen Willem II maakte (1-2), was volgens de coach evenmin toeval. "Deze goal maakt hij op trainen ook vaak. Dat is geen geluk. Als hij op randje zestien staat, is de kans groot dat de bal binnengaat. Dat is gewoon een goede kwaliteit", aldus Keizer op de clubsite.

Met zijn doelpunt laat De Jong zich wederom gelden in de selectie van Ajax. Het is niet de eerste keer dat hij een goede indruk maakt. "Hij klopt op de deur", erkent de oefenmeester. "Net als een paar anderen steeds meer. Dat blijft alleen maar goed voor ons. Dat houdt ons bij de les."

Over de samenwerking tussen aanvallers Kasper Dolberg en Klaas-Jan Huntelaar was Keizer niet helemaal tevreden. "We vonden dat we dat een keer moesten proberen. Je wilt je doelpuntenmakers in je elftal hebben. Dat was even wennen. Kasper speelt toch meer aan de binnenkant. De afstemming zal wel beter moeten, maar dan blijft het een optie voor ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen