Martina ontslagen uit ziekenhuis na ongelukkige val

2 november 2017, 23:39   Bijgewerkt: 2 november 2017, 23:50

Voor Everton was het een bijzonder teleurstellende avond tegen Olympique Lyon. Niet alleen verloren de Engelsen met 3-0 waardoor uitschakeling in de Europa League een feit is, ook verdediger Cuco Martina liep een nare blessure op. In eerste instantie moest hij een nacht in het ziekenhuis blijven, maar uiteindelijk werd bepaald dat hij toch met Everton mee terug mag reizen naar Engeland.

Martina kwam na een val verkeerd terecht en werd vervolgens per brancard en met een nekbrace van het veld gedragen. Manager David Unsworth gaf tijdens de persconferentie een update over de blessure van Martina. "Hij heeft een hersenschudding opgelopen en klaagde over nekpijn. Hij werd daarom direct naar het ziekenhuis gebracht om scans te laten maken en we hopen dat het meevalt." 

Everton verloor met 3-0 op bezoek bij Lyon en maakt daarom geen kans meer op overwintering in Europa. "Het eerste doelpunt was een klap, maar na de tweede was het definitief gedaan", zegt Unsworth, die niet in wilde gaan op vragen over een nieuwe manager. "Het gaat niet om mij, het gaat om deze club. We moeten nu verder bouwen vanuit deze teleurstellende resultaten en naar de positieve dingen kijken. Ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we er zondag tegen Watford weer staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen