Fraser is ambitieus: "Feyenoord is een droombaan"

1 december 2017, 07:45

Mocht Giovanni van Bronckhorst vertrekken bij Feyenoord, dan komen de Rotterdammers in hun zoektocht naar een nieuwe coach mogelijk uit in Arnhem. Bij Vitesse levert Henk Fraser al enkele jaren prima werk af en de oefenmeester droomt ervan om ooit eens als hoofdcoach aan de slag te gaan in De Kuip.

De 51-jarige trainer beschikt in Arnhem over een aflopend contract en neemt het komend weekend op tegen de Rotterdammers. "Ik heb een warme band met Feyenoord", zegt Fraser tegen De Gelderlander. "Dat weet iedereen. Maar ik richt me puur en alleen op Vitesse. Voor ons is het zaak bij te blijven in de subtop van de Eredivisie. Het loopt de laatste tijd allemaal niet naar wens. We betalen de tol voor Europees voetbal. Tot de jaarwisseling moeten we aanhaken."

Hij koestert nog altijd zeer warme gevoelens aan Feyenoord. "Ik heb negen jaar bij Feyenoord gevoetbald. Ik heb er daarna negen jaar als jeugdtrainer gewerkt. Ik heb er echt een geweldige tijd gehad", zegt de coach, die nu niet bezig is met een eventuele toekomst in De Kuip. "Maar Feyenoord is wél een droombaan. Dat zal ik niet ontkennen. Ik heb ook twee jaar gewerkt bij PSV. Is ook al de top. Beide clubs zou ik ooit graag willen trainen. Als ik die kans krijg. Zijn we bij Vitesse klaar met onze wedstrijd, kijk ik altijd snel naar het resultaat van Feyenoord en dan naar ADO Den Haag (zijn vorige club, LL) en PSV. Dat zegt iets over mijn gevoel bij die clubs."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen