Streppel voorspelt lastig duel, Molenaar hoopt op beterschap

1 december 2017, 17:46

Ondanks de laatste plaats in de Eredivisie gelooft Robert Molenaar dat er geen ploeg graag naar Kerkrade komt. De oefenmeester vindt dat zijn team namelijk vooral in thuiswedstrijden sterk is en punten moet pakken. En dat terwijl opponent SC Heerenveen op vreemde bodem juist erg sterk is.

"Afgelopen zondag was het in de ArenA heel zuur dat we uiteindelijk toch nog met 5-1 onderuit gingen. Voor rust speelden we vanuit een uitstekende organisatie namelijk een heel goede partij", aldus Molenaar op de clubsite van de Limburgers. "Daar houden we ons aan vast en die lijn willen we tegen Heerenveen doortrekken."

Toch was de coach niet tevreden met het feit dat zijn ploeg het na de pauze zo liet liggen in Amsterdam. "Dat neem ik de spelers kwalijk en na afloop zijn er harde woorden gevallen." Toch gelooft hij in beterschap tegen SC Heerenveen. "We zullen in ieder geval zo min mogelijk ruimte moeten weggeven, omdat Heerenveen een ploeg heeft die daar optimaal gebruik van weet te maken. Toch komt er geen enkele club met een gerust gevoel naar Kerkrade. Sterker nog, zeker in thuiswedstrijden willen we onze tegenstanders echt pijn doen. Dat geldt dus ook voor SC Heerenveen."

Heerenveen-trainer Jurgen Streppel vindt dat zijn ploeg verplicht is om te winnen in Kerkrade. Alle goede voornemens van zijn collega-trainer Molenaar ten spijt. "Gezien de ranglijst zouden we van Roda moeten winnen. Al zal het geen ABC'tje worden", beseft hij. Want waar Molenaar beterschap ziet bij zijn elftal, is Streppel het daar eigenlijk wel mee eens. "Ze staan te laag voor de manier waarop ze willen voetballen. Ajax had het in de eerste helft ook echt lastig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen