Ten Hag: "Laat ik beginnen met complimenten voor PEC"

1 december 2017, 23:19

PEC Zwolle maakte vrijdag aan goede indruk op Erik ten Hag, trainer van tegenstander FC Utrecht. Het competitieduel van vrijdag tussen beide subtoppers eindigde onbeslist (1-1). 

"Laat ik beginnen met het uitspreken van mijn complimenten voor PEC Zwolle", zegt Ten Hag op de website van de Domstedelingen. "PEC Zwolle speelt aansprekend voetbal en beschikt over heel veel voetbalvermogen, zeker op het middenveld. Het is heel moeilijk om tegen die ploeg te spelen."

Ten Hag was tevreden over het optreden van zijn ploeg in de Hanzestad. "Het lukte ons goed om PEC Zwolle te ontregelen. Toen we het eenmaal goed in de greep hadden, hadden we controle over de wedstrijd. We kregen kansen en maakten een geweldige goal."

Maar Utrecht moest genoegen nemen met een punt, omdat Mustafa Saymak in de slotfase voor de gelijkmaker zorgde. "Na de 0-1 kregen we voor de rust nog enkele kansen, en na de pauze ook direct", aldus Ten Hag. "Gyrano Kerk kwam in een één-op-één met Diederik Boer. Die bal ging er niet in en vanaf dat moment ging PEC Zwolle een ander spel spelen; wat opportunistischer. Nadat we een aantal schoten goed blokten, viel de bal uiteindelijk toch binnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen