Realistische Schwaab ziet Duitse elementen bij PSV

3 december 2017, 08:59

Daniel Schwaab is een van de sterkhouders in het elftal van PSV. Sinds hij dit seizoen terug in het elftal kwam, verloren de Eindhovenaren geen duel meer. Als oudste basisspeler is hij na een gematigd eerste seizoen, uitgegroeid tot een belangrijke kracht in het elftal van Phillip Cocu.

De centrumverdediger denkt dat PSV qua speelstijl iets Duits heeft in het huidige elftal. "Daar zie je veel teams met een duidelijk plan. Teams die compact staan, goed verdedigen en dan snel naar voren spelen. Maar dat is misschien ook het moderne voetbal", aldus Schwaab tegenover de NOS.

Al was het niet altijd groots: uit bij PEC Zwolle scoorde PSV diep in blessuretijd de winnende goal (0-1). Ook op z'n Duits dus. "Het is niet zo dat wij altijd goed gespeeld hebben bij winst. We hebben ook het nodige gelukt gehad."

Hoewel Schwaab in Eindhoven een vaste waarde is, denkt hij niet aan deelname aan het WK met Duitsland. "Ik doe er goed aan om me op PSV te richten. Als we de titel pakken, ben ik een gelukkig mens. Daar heb ik geen WK voor nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen