Vreven: "Moet ik alles opnoemen wat scheids fout heeft gedaan?"

12 december 2017, 22:14   Bijgewerkt: 13 december 2017, 01:16

NAC Breda verloor dinsdagavond van FC Twente (1-2) en na afloop richtte de woede van de fans, spelers en de technische staf zich op scheidsrechter Siemen Mulder. Stijn Vreven was toen hij voor de camera's van FOX Sports moest verschijnen niet mild voor de arbiter.

"Moet ik alles opnoemen wat de scheidsrechter vandaag niet goed heeft gedaan?", vraagt de trainer hardop. "Dit slaat echt nergens op. Bij die eerste goal - dat heeft iedereen gezien - gaat er een duidelijk duwfout aan vooraf. Als we dan ook nog geen strafschop krijgen vanwege een handsbal, die die speler bijna klemvast heeft, dan speel je tegen twaalf man, dat is altijd lastig."

Volgens Vreven was zijn ploeg beter als het op de elf spelers aankwam. "We waren de beste partij, hebben de meeste kansen gehad. Alleen door niet goed beoordelen van de scheidsrechter missen we gewoon goals. En we hebben ook met het afwerken niet echt geluk gehad."

Overigens werd Vreven vanwege zijn commentaar na afloop van het duel nog officieel weggestuurd door Mulder. Hierdoor wacht er waarschijnlijk een schorsing voor de Vlaming.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen