Captain Peters staat voorlopig buitenspel bij Willem II

16 december 2017, 08:45

Verdediger Jordens Peters moet de komende tijd verstek laten gaan bij Willem II. De centrumverdediger staat al sinds begin november buitenspel met een kniekwetsuur en zal voorlopig nog niet in actie kunnen komen. Dat is de conclusie na onderzoeken naar het gewricht van de aanvoerder.

Peters is in het binnen- en buitenland onderzocht en weet nu dat er een kraakbeendefect is achter de knieschijf van zijn linkerknie. In overleg met specialisten en de medische staf van Willem II is besloten over te gaan tot een injectie met lichaamseigen stoffen, die ertoe moet leiden dat de knie 'rustig' wordt, waarna het revalidatieproces kan beginnen.

"Uit de MRI-scan is gebleken dat ik rustig aan moet doen", reageert Peters op de clubwebsite. "De belasting van de knie dient namelijk langzaam opgebouwd te worden. Dat is ook de reden dat ik sinds midden november niet meer op het veld gestaan heb. De artsen hebben aangegeven dat deze blessure een zorgvuldig herstel vergt. Hoe lang ik niet kan voetballen is moeilijk te zeggen, al hoop ik uiteraard om in de tweede seizoenshelft weer van waarde te kunnen zijn voor Willem II."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen