Ook Nesta in Italiaanse lappenmand

6 juni 2006, 13:05

Italië, één van de favorieten voor het winnen van de wereldtitel, kampt zes dagen voor haar eerste wedstrijd op het WK tegen Ghana met de nodige personele problemen. Eerder werd al duidelijk dat Gianluca Zambrotta het duel met de Afrikanen vermoedelijk moet laten schieten, maar inmiddels is ook Alessandro Nesta geblesseerd geraakt.

Zowel Nesta als Zambrotta kan normaal gesproken rekenen op een basisplaats in de ploeg van Italië, maar momenteel is hun inzetbaarheid tegen Ghana hoogst onzeker. Zambrotta kampt al twee weken met een dijbeenblessure en Nesta kreeg afgelopen vrijdag in het oefenduel tegen Oekraïne (0-0) weer last van een onwillige spier.

De blessure van Zambrotta is het ernstigst. Voor hem lijkt het duel met de Ghanezen in ieder geval nog te vroeg te komen. Als het herstel van Zambrotta de komende dagen uitblijft, dan overweegt Lippi hem te vervangen voor Parma-verdediger Daniele Bonera. Of Nesta kan spelen tegen Ghana, is nog niet duidelijk. De komende dagen moeten tests uitwijzen of hij op tijd fit zal zijn om tegen de Afrikanen in het veld te staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen