Manchester United boekt kleine uitzege bij West Brom

17 december 2017, 17:07   Bijgewerkt: 17 december 2017, 17:47

Manchester United heeft op bezoek bij West Bromwich Albion geen fout gemaakt. De ploeg van José Mourinho won vooral dankzij een goed eerste uur met 1-2 op The Hawthorns. Hierdoor staat het weer los van Chelsea op de tweede plaats met nog altijd elf punten achterstand op koploper Manchester City.

In het eerste kwart van de wedstrijd wist West Brom, net zoals woensdag tegen Liverpool, de boel aardig gesloten te houden, maar bij de eerste kans was het direct raak. Romelu Lukaku kopte uitstekend een voorzet van Marcus Rashford binnen. De thuisploeg probeerde daarna uit haar schulp te kruipen, maar kreeg de deksel op de neus met een goal van Jesse Lingard, die via Ahmed Hegazy het doel vond.

In het eerste kwartier na de rust had Manchester een aantal kansen om de score verder te laten oplopen via met name Rashford. Dat gebeurde niet, waarna West Brom toch weer begon te geloven in haar kansen. Een klein kwartier voor tijd maakte Gareth Barry dan ook de aansluitingstreffer. De gastheren hadden via een kopbal van Jay Rodriguez en een scrimmage nog op gelijke hoogte kunnen komen, maar de zege was voor The Red Devils.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen