Gisteren gemist: Ajax wil snel nieuwe trainer, ruime zege ADO

23 december 2017, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl iedere dag het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdagavond 22 december.

Van der Sar: "Voor eerste training nieuw trainersduo"

Edwin van der Sar zegt dat het streven van Ajax is om voor de eerste training na de winterstop een nieuw trainersduo te hebben aangesteld. Daarnaast zegt de algemeen directeur van de Amsterdammers ook te willen investeren in de spelersgroep.

Sterk ADO maakt in eigen huis korte metten met PEC

De selectie en staf van ADO Den Haag kunnen met een goed gevoel aan de kerstmaaltijd. Vlak voor de feestdagen werd het gehavende PEC Zwolle in eigen huis verslagen. Het gemis van Youness Mokhtar, Mustafa Saymak, Dirk Marcellis en Ryan Thomas kwam de gasten uit Zwolle duur te staan. ADO boekte door doelpunten van Erik Falkenburg en Bjørn Johnsen (beiden tweemaal) een terechte en zeer overtuigende zege: 4-0.

Sevilla ontslaat trainer Berizzo kort na operatie

Sevilla heeft trainer Eduardo Berizzo ontslagen. Een opmerkelijk besluit van de Spaanse club, want de trainer werd afgelopen maand behandeld voor prostaatkanker. Berizzo onderging een operatie en was net weer aan het werk. Sevilla heeft echter vanwege de slechte resultaten toch besloten tot een trainerswissel.

NEC haalt uit, hattrick Cassierra bij zege Jong Ajax

De negentiende speelronde in de Jupiler League was een doelpuntrijke. Koploper NEC won met 2-7 van Jong AZ terwijl nummer twee Jong Ajax op De Toekomst FC Volendam met 7-0 aan de kant zette. Door de winst gaat NEC als koploper de winterstop in.

Sterke comeback Arsenal in doelpuntrijk duel met Liverpool

Arsenal en Liverpool hebben de punten vrijdagavond gedeeld. In een spectaculair duel werd het uiteindelijk 3-3. Arsenal vocht zich in vijf minuten tijd van een 0-2 achterstand naar een 3-2 voorsprong. Uiteindelijk zorgde Roberto Firmino ervoor dat Liverpool nog wel een punt mee kon nemen.

Belangrijke uitslagen:

Arsenal - Liverpool 3-3

Espanyol - Atlético Madrid 1-0

ADO Den Haag - PEC Zwolle 4-0

Jong AZ - NEC 2-7

Jong Ajax - FC Volendam 7-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen