Kanté onderscheiden als beste Franse voetballer van 2017

27 december 2017, 12:28

Antoine Griezmann, Paul Pogba en Kylian Mbappé grepen allemaal naast de titel van Frans voetballer van het jaar. De eer ging ditmaal niet naar één van deze creatievelingen, maar naar een ware sterkhouder op het middenveld:

€4.2M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/n-golo-kante">N'Golo Kanté. Hij ging voor de eerste maal met de prijs van het medium France football aan de haal.

Kanté liet bij de uitverkiezing zijn naaste belagers Mbappé en Karim Benzema, respectievelijk de nummers twee en drie, achter zich. De Franse voetbaliconen Zinédine Zidane, Laurent Blanc, Luiz Fernandez en Jean-Pierre Papin vormden de vakjury voor de verkiezing. Kanté trok met 99 punten, vertaald uit aantal stemmen, uiteindelijk overtuigend aan het langste eind.

De stofzuiger op het middenveld werd afgelopen kalenderjaar kampioen van de Premier League met Chelsea. Het betekende na zijn eerder titel met Leicester City alweer zijn tweede Engelse hoofdprijs. Kanté is in het blauwe deel van Londen binnen mum van tijd uitgegroeid tot vaste waarde en is ook bij de Franse nationale ploeg een nagenoeg onmisbare schakel gebleken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen