Manchester City gaat ook in nieuwe jaar door met winnen

2 januari 2018, 22:58

Koploper Manchester City is het nieuwe jaar op de best mogelijke manier begonnen. De trotse nummer één van de Premier League kende dinsdagavond weinig problemen met Watford FC, dat op een 3-1 nederlaag getrakteerd werd. Binnen de minuut viel het eerste doelpunt van City al te bewonderen in het Etihad Stadium.

Manchester City is nog altijd ongeslagen in dit Premier League-seizoen, maar werd op oudjaarsdag wel serieus aan het wankelen gebracht door Crystal Palace. De club uit Londen leek voor een gigantische stunt te gaan zorgen, maar faalde in blessuretijd van elf meter. Daardoor eindigde het in 0-0 op Selhurst Park. Vanavond heeft het team van Pep Guardiola de winnende draad weer opgepakt, door middenmoter Watford simpel opzij te schuiven.

Al na 38 seconden viel de eerste treffer te bejubelen. Goudhaantje Raheem Sterling maakte zijn reputatie weer waar en nam de goal voor zijn rekening. Het doelpunt is tot dusver de snelste Premier League-goal van het seizoen. De bezoekers, met Daryl Janmaat in de basis, keken tien minuten later al tegen een 2-0 achterstand aan. Christian Kabasele werkte een voorzet van Kevin De Bruyne in het eigen doel.

De Bruyne verliet tegen Palace per brancard het veld, maar begon vanavond in de basis en schitterde als vanouds. Hij was ook betrokken bij de derde treffer die gemaakt werd door Sergio Agüero. Keeper Gomes verwerkte een voorzet van de Belg niet goed, waarna de Argentijn simpel kon scoren. Andre Gray redde in de slotfase nog wel de eer namens Watford.

Door de winst bedraagt de voorsprong van Manchester City op Manchester United weer vijftien punten. Watford schurkte in de openingsfase van het seizoen enige tijd tegen de top-vier aan, maar is nu terug te vinden op plaats tien. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen