Gisteren gemist: Dembélé fit, Atalanta verslaat Napoli

3 januari 2018, 10:43

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 2 januari.

Manchester City begint 2018 op uitstekende wijze

Koploper Manchester City is het nieuwe jaar op de best mogelijke manier begonnen. De trotse nummer één van de Premier League kende dinsdagavond weinig problemen met Watford FC, dat op een 3-1 nederlaag getrakteerd werd. Binnen de minuut viel het eerste doelpunt van City al te bewonderen in het Etihad Stadium.

Atalanta stunt in Coppa Italia

Voor Napoli is het doek in de Coppa Italia al in de kwartfinale gevallen. De koploper van de Serie A draait in de competitie uitstekend, maar bleek in het bekertoernooi dinsdag niet opgewassen tegen Atalanta Bergamo. De bezoekers wonnen knap met 1-2 en gaan verder naar de halve finales.

Dembélé kan weer spelen voor Barcelona

Het heeft vier maanden geduurd, maar Ousmane Dembélé is weer volledig fit. De twintigjarige Fransman van FC Barcelona is dinsdag ontslagen uit de ziekenboeg, meldt de Spaanse topclub. De buitenspeler raakte op 16 september zwaar geblesseerd aan zijn hamstring.

Schreuder niet zomaar aan de slag bij Ajax

Bij Ajax is Alfred Schreuder de droomkandidaat om de nieuwe assistent-trainer te worden, maar 1899 Hoffenheim is niet van plan om de Nederlander zonder slag of stoot te laten gaan. De Duitse middenmoter wil eerst een goede vervanger klaar hebben staan.

Kongolo definitief naar Huddersfield Town

Het zat er al aan te komen en is nu officieel: Terence Kongolo gaat aan de slag bij Huddersfield Town. De Premier League-club, die momenteel op de elfde plaats staat, maakt de komst van de huurling van AS Monaco dinsdagavond op de eigen website bekend. De 23-jarige Nederlander wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van de Franse club.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen