FC Twente verslaat Jong FC Emmen dankzij Jensen en Bijen

14 januari 2018, 15:45

FC Twente heeft het oefenduel met Jong FC Emmen van zondagmiddag gewonnen. Op bezoek in Drenthe maakten Fredrik Jensen en Peet Bijen de doelpunten namens de Tukkers. Stagiair Mounir El Hamdaoui gaf de assist bij de openingsgoal.

De Marokkaan werd in de rust, zoals het plan was, naar de kant gehaald door trainer Gertjan Verbeek. Naast de knappe assist op Jensen na ruim twintig minuten, trof de aanvaller zelf ook nog doel. Zijn treffer werd echter afgekeurd wegens buitenspel.

Met Tom Boere voor El Hamdaoui en een keeperswissel (Jorn Brondeel voor Joël Drommel) bleef FC Twente ook na de pauze de betere ploeg, maar verzuimde het de score verder uit te breiden. Pogingen van Thomas Lam en Boere gingen beiden over het doel.

Met Richard Jensen (voor Lam) en Haris Vuckic (voor Jelle van der Heyden) in de ploeg kwam een tweede Twentse treffer er tien minuten voor tijd alsnog: Bijen besliste de oefenwedstrijd door de tweede van de middag te maken. Het was voor de ploeg van Verbeek de eerste zege tijdens deze winterstop. Van VfB Stuttgart (1-2) en Werder Bremen (0-4) werd eerder verloren in oefenwedstrijden. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen