[ITALIË] Milik terug in training, Cassano denkt aan rentree

15 januari 2018, 15:56   Bijgewerkt: 15 januari 2018, 16:04

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Italië op een rijtje.

- Milik terug in training

Arkadiusz Milik is fit genoeg om de training bij SS Lazio te hervatten. De voormalig Ajacied kampte met een kruisbandblessure aan zijn knie, maar is voldoende hersteld om weer voorzichtig de groepstraining te hervatten. Ook Faouzi Ghoulam is alweer aangesloten bij de groep en dat is véél sneller dan verwacht. Hij zou normaliter pas weer in maart sterk genoeg zijn voor zijn comeback. (Italiaanse media)

- Spalletti blij met Lopez

Internationale-coach Luciano Spalletti is blij met de naderende komst van aanvaller Lisandro Lopez. Volgens de trainer kan zijn ploeg de kwaliteiten van de routinier, die vermoedelijk overkomt van Benfica, goed gebruiken. "Zijn vaardigheden geven ons de nodige kwaliteiten om uit te lopen bij onze concurrenten", aldus de coach. (Italiaanse media)

{image[319830][right-half][]}- Cassano wil nog

Als het aan de 35-jarige Antonio Cassano ligt, dan keert hij mogelijk terug in de voetballerij. Zijn contact bij Hellas Verona werd ontbonden en daarna besloot hij op te houden met het profvoetbal. Maar op die beslissing komt hij mogelijk terug: "Ik train nog elke dag, iedereen denkt dat ik het niet meer kan. Maar dat klopt niet, ik ben klaar om terug te keren." (Corrriere dello Sport)

- Cabrera verhuurd

Voormalig Atlético Madrid-verdediger Leandro Cabrera is alweer vertrokken bij Crotone. De verdediger die deze zomer overkwam van Real Zaragoza kwam bij de Serie A-club amper aan de bak en wordt zodoende voor de rest van dit seizoen verhuurd aan de La Liga-middenmoter Getafe. (Clubkanalen)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen