Geels vertrouwt op Huntelaar: "Scoort altijd tegen Feyenoord"

18 januari 2018, 10:23

Ruud Geels denkt dat Klaas-Jan Huntelaar komend weekend een belangrijke rol gaat spelen in De Klassieker. De voormalig Ajax-spits is onder de indruk van de scoringsdrang van The Hunter en herkent veel van zichzelf terug in de aanvaller van de Amsterdammers.

"Als ik niet scoorde, baalde ik ontzettend. Zelfs toen we tegen Feyenoord met 5-0 voor stonden, wilde ik vaker scoren. Dat zit gewoon in mijn bloed'', vertelt de oud-spits op de clubsite van Ajax. "Huntelaar is ook altijd op jacht naar doelpunten. Ik vind het fijn dat Huntelaar weer terug is. Hij is weliswaar 34 jaar, maar dat zegt niks op dit moment."

Omdat concurrent Kasper Dolberg geblesseerd is de komende weken, lijkt het Geels een zekerheidje dat Huntelaar in de basis begint komende zondag in de Johan Cruijff Arena. "Ik denk dat hij dat wel kan, hij scoort namelijk altijd tegen Feyenoord", aldus Geels, die ook nog verschillen ziet met de huidige Ajax-spits. "Ik was een tikkeltje sneller in het strafschopgebied. En ik heb natuurlijk vaker gescoord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen