Aanvaller Te Vrede tekent voor anderhalf seizoen bij NAC

26 januari 2018, 17:42   Bijgewerkt: 26 januari 2018, 17:51

NAC Breda heeft zich definitief versterkt met aanvaller Mitchell te Vrede. De spits heeft een contract voor anderhalf seizoen getekend bij De Parel van het Zuiden. Met hem wil de gepromoveerde ploeg tegen handhaving strijden.

"Met het vastleggen van Mitchell hebben we de gewenste aanvulling voor onze aanval binnen", vertelt technisch directeur Hans Smulders. "Mitchell is een ander soort type dan wij al in huis hebben en daarmee echt een toevoeging aan de huidige groep. Hij is een fysiek sterke spits met veel scorend vermogen, die bovendien het klappen van de zweep kent in de Eredivisie en weet wat er gevraagd wordt op het hoogste niveau."

Te Vrede, die eerder voor Excelsior, Heerenveen en Feyenoord in de Eredivisie speelde, is opgetogen dat hij een nieuwe werkgever heeft gevonden, nadat hij bij Boluspor was vertrokken en bij Al-Jazira zijn conditie op peil hield. "Ik ben blij dat ik heb mogen tekenen bij deze mooie club en ben erg gemotiveerd om mezelf weer te laten zien. Het afgelopen jaar in het buitenland is niet makkelijk geweest, maar in Breda wil ik vooral het plezier weer terugvinden en presteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen