Woede na tackle Brama: "Verdient minimaal zes weken schorsing"

27 januari 2018, 14:47

Wout Brama heeft zich om het zachtjes uit te drukken niet heel populair gemaakt in Australië. De middenvelder liet zich zaterdag gelden met een onbesuisde tackle op het been van een tegenstander tijdens de wedstrijd van zijn Central Coast Mariners tegen Brisbane Roar (1-2). Aanvankelijk kreeg hij slechts geel, maar de beslissing van de videoscheidsrechter veranderde dat.

Onder andere oud-doelman Mark Bosnich fileerde de Nederlander. "Walgelijk, gewoon walgelijk. Hij heeft geluk dat Gameiro niet geblesseerd raakte. Brama verdient minimaal zes weken schorsing." Hij kreeg daarin bijval van oud-PSV'er Archie Thompson. "Hij toont geen enkele intentie om de bal te spelen, hij probeert letterlijk het been van die jongen te breken. En dat had makkelijk gekund."

Slachtoffer Corey Gameiro had in het verleden al meermaals met zware knieblessures te kampen, maar komt nu weg zonder zwaar leed. Toch zat de schrik er goed in. "Mijn ouders waren in tranen bij het zien van deze tackle, mijn vriendin belde me huilend op. Zij weten - meer dan wie dan ook ter wereld - wat ik de laatste jaren allemaal heb moeten doorstaan. Maar gelukkig heb ik niks", zo vertelt hij op social media.

Toch weigerde Gameiro om verder de aanval te openen op Brama. "Hij kwam na de wedstrijd naar me toe om zijn excuses aan te bieden en ook hij was behoorlijk emotioneel. Bedankt daarvoor, dat betekent veel voor mij en mijn familie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen