Vd Wiel zucht: "Werd steeds op andere dingen beoordeeld"

7 februari 2018, 18:42   Bijgewerkt: 7 februari 2018, 19:44

Gregory van der Wiel is klaar met de manier waarop er naar hem gekeken wordt. De rechtsback heeft het gevoel dat hij continu op randzaken afgerekend wordt en is daardoor blij dat hij bij Toronto FC aan de slag kan. De verdediger acht de tijd rijp voor een nieuw avontuur.

Dat vertelde de international woensdag tijdens zijn officiële presentatie bij de Canadese club. "Ik ben er klaar mee om steeds om andere dingen beoordeeld te worden", zei hij. "Het gaat altijd over mijn privéleven en de foto's die ik plaats op Instagram. Ik ben altijd iemand geweest die hard werkt en heb de mentaliteit van een topspeler. Toch ging het de laatste twee jaren alleen maar over randzaken. Daardoor ben ik blij dat ik nu in een nieuwe omgeving aan de slag kan."

De oud-speler van Ajax, Paris Saint-Germain, Fenerbahçe en Cagliari voelt zich nu al goed bij zijn nieuwe club. "Dit is een andere wereld", concludeert de verdediger. "De mensen zijn aardig en alles is perfect geregeld. Dit is precies wat ik wilde, want ik moet mijn plezier terug zien te vinden. Ik weet zeker dat dat hier gaat lukken", besloot hij positief."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen