Twente gehavend naar Ajax: geen Assaidi, Maher vraagteken

9 februari 2018, 16:30

FC Twente is flink gehavend voor de uitwedstrijd tegen Ajax. Oussama Assaidi, Mounir El Hamdaoui en Stefan Thesker zijn niet inzetbaar, en staan er ook nog eens vraagtekens achter Fredrik Jensen en Adam Maher. Christian Cuevas zit daarnaast een schorsing uit.

"Stefan Thesker is er niet bij. Hij heeft een klein scheurtje in de kuitspier", zegt Gertjan Verbeek, die zelf geschorst is, op de website van Twente. "Dat duurt dus nog wat langer. Hij heeft nog zeker een week of twee nodig. Sparta-thuis komt voor hem dus ook te vroeg."

El Hamdaoui moet het duel laten schieten door een spierblessure, terwijl ook de rentree van Assaidi nog op zich laat wachten. Verbeek: "Het gaat beter, maar nog niet genoeg. Hij heeft nog te veel last van zijn knie."

Twente moet afwachten of Jensen en Maher inzetbaar zijn tegen Ajax. "Fredrik was vanochtend ziek en hebben we naar huis gestuurd. Adam heeft last van zijn hamstring. Morgen beslissen we of zij inzetbaar zijn." Het enige positieve is de weer fitte Danny Holla.

Door de schorsing van Verbeek verzorgt assistent Marino Pusic de coaching en de persconferentie.

Bekijk ook: Buitenspel: schorsingen en blessures in de Eredivisie

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen