Zidane voor duel met PSG: "Niet met mijn toekomst bezig"

13 februari 2018, 17:21

In de kwartfinale van de Copa del Rey werd het uitgeschakeld door CD Leganes en in de competitie staat het zeventien punten achter op koploper FC Barcelona; de Champions League zal het seizoen van Real Madrid moeten redden. De eerstvolgende horde naar glorie is wel een heel lastige: De Koninklijke bindt in de achtste finales de strijd aan met Paris Saint-Germain. Uitschakeling zou wel eens grote gevolgen kunnen hebben voor coach Zinedine Zidane, maar daarover maakt hij zich niet druk.

"Ik denk niet aan mijn toekomst, ik ben alleen gefocust op morgen", aldus Zidane op de persconferentie. Woensdag hebben Real Madrid en Paris SG in Spanje hun eerste confrontatie in de achtste finales van het miljoenenbal. "Op de rest heb ik geen invloed. Het enige waarin ik geïnteresseerd ben, is morgen. Het is geen finale - het zijn twee Champions League-wedstrijden. We willen een goede partij op de mat leggen. Als we dat doen, dan maken we een goede kans."

Zidane heeft zin in het treffen met Paris SG. "Er is geen bijzondere druk. We bereiden ons op dezelfde manier voor als altijd. Er is morgen wel iets meer druk dan normaal, maar ik ga ervan genieten", reageerde de voormalig topvoetballer. "Dit zijn de wedstrijden die we willen spelen - het is geen druk. We leven voor deze wedstrijden. Fans willen een geweldige pot voetbal zien, niets anders. We gaan alles geven. De kansen zijn fifty-fifty. We bereiden ons voor om een zo goed mogelijke wedstrijd te spelen. Maar zoals altijd zijn de kansen gelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen