Locadia beleeft droomdebuut: "Ben ontzettend blij"

17 februari 2018, 21:52   Bijgewerkt: 17 februari 2018, 22:04

Jürgen Locadia maakte zaterdag zijn debuut voor Brighton & Hove Albion in het FA Cup-duel met Coventry City. De aanvaller, die weer volledig hersteld is van een hamstringblessure, maakte al na vijftien minuten spelen zijn eerste doelpunt voor de club.

In de vijfde minuut van de wedstrijd had Locadia al kunnen scoren. "Ik dacht te scoren met mijn eerste balcontact, maar ik raakte helaas de paal. Gelukkig was ik bij mijn tweede kans direct scherp. Ik ben echt ontzettend blij dat ik gescoord heb", aldus de van PSV overgekomen aanvaller op de website van Brighton. Uiteindelijk werd het duel met 3-1 gewonnen waardoor Brighton in de kwartfinales van de FA Cup staat.

Locadia kampte lang met een hamstringblessure en is dan ook blij dat hij het lang volhield. "Het plan was dat ik zou spelen tot ik vermoeid was. Ik verwachtte eigenlijk dat dat al in de eerste helf zou gebeuren. Mijn hamstring voelt nu goed, daar heb ik hard aan gewerkt. Maar naarmate ik steeds meer wedstrijden ga spelen, word ik fitter. Ook daar werk ik aan", besloot hij. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen