Mourinho noemt United outsider: "Denken nu niet aan finale"

20 februari 2018, 20:53

Manchester United neemt het woensdag in de Champions League op tegen Sevilla. De Engelsen gaan eerst op bezoek bij de Spaanse club. José Mourinho zegt op de persconferentie voor het duel nog geen moment aan de finale van het toernooi te hebben gedacht.

Pas als Manchester United de kwartfinales haalt, wil Mourinho gaan nadenken over CL-winst. "We hebben nog een lange weg te gaan. Maar zodra de kwartfinales beginnen, gaan ook outsiders zoals wij dromen over het halen van de finale. Dan is alles ineens mogelijk. Maar voor nu focussen we volledig op het duel met Sevilla", aldus de manager.

Voor de wedstrijd tegen Sevilla keert Paul Pogba waarschijnlijk terug in de basis. De Franse middenvelder is inmiddels weer hersteld van griep. Pogba werd in zijn laatste duels steeds vroegtijdig naar de kant gehaald en dat leverde speculaties op. "Ik hou er niet van als een speler die minder heeft gekost ineens minder verantwoordelijkheid zou hebben. Iedereen heeft verantwoordelijkheden, ik kijk niet naar leeftijd, salaris en transfersom", stelt Mourinho.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen