FC Utrecht weet ook Klaiber langer aan zich te binden

22 februari 2018, 14:19

FC Utrecht en Sean Klaiber (23) blijven langer aan elkaar verbonden. De verdediger annex middenvelder zette donderdagochtend zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis en staat nu tot de zomer van 2021 onder contract.

"Het huwelijk tussen FC Utrecht en Sean Klaiber is er één van het gelukkige soort", zegt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam op de website van de Domstedelingen. "Sean is een moderne speler met atletisch vermogen en veel dynamiek in zijn spel. Hij maakt een erg goede ontwikkeling door en kent het karakter van de club als geen ander. We zijn er blij mee dat we zijn contract, dat liep tot medio 2019, nu hebben verlengd tot medio 2021."

Klaiber kwam in 2007 in de Utrechtse jeugdopleiding en wist de overstap te maken naar de A-selectie. Na een verhuurperiode aan FC Dordrecht, groeide de Nieuwegeiner uit tot een vaste waarde voor Utrecht. Tot dusver speelde Klaiber 69 officiële wedstrijden voor Utrecht.

Eerder verlengden ook Rico Strieder en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/328403/bevestiging-van-nieuw-contract-kerk-utrecht-bindt-hem-tot-2022/,_blank,Gyrano Kerk] hun contract ook in de Galgenwaard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen