Valverde klaagt over programma van Barça: "In ons nadeel"

1 maart 2018, 11:27

Ernesto Valverde klaagt over het komende programma van FC Barcelona. De koploper van La Liga speelt donderdagavond tegen op Gran Canaria tegen Las Palmas en treft Atlético Madrid drie dagen later. De runner-up van de Primera Division kwam woensdag al in actie tegen Leganes (4-0) en heeft zodoende extra rust.

"Het programma van deze week is zwaar, en is in ons nadeel", zegt Valverde op de persconferentie. "Hier zijn veel vragen over. We spelen een dag later dan Atlético, en hebben een lange terugreis voor de boeg. Het is niet de schuld van Atleti. Ik weet zeker dat zij zullen wijzen naar hun Europa League-wedstrijden."

Atlético speelt komende donderdag het eerste duel met Lokomotiv Moskou in de achtste finale van de Europa League, terwijl Barcelona geen Europese verplichtingen heeft. "Hoe dan ook, we discussiëren hier over La Liga en de competitie zou in evenwicht moeten zijn. Er had gedacht moeten worden aan de wedstrijd van zondag", aldus Valverde.

Barça kan tegen Atlético de Spaanse titelstrijd zo goed al beslissen. De blaugranas hebben op dit moment vier punten meer, en ook een wedstrijd minder gespeeld dan de Rojiblancos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen