Verbeek: "Een team gezien dat met overtuiging speelde"

4 maart 2018, 20:38

FC Twente slaagde er ook tegen FC Groningen niet in om drie belangrijke punten te pakken. In Enschede werd het 1-1. Desondanks was Gertjan Verbeek tevreden over het grootste deel van de wedstrijd. Hij vond zijn ploeg overtuigend spelen.

Verbeek stelde dat Twente de vooraf besproken plannen goed uitvoerde. "Voorafgaand aan de wedstrijd heb ik drie dingen benoemd die ik vandaag terug wilde zien: strijdvaardig zijn, honderd procent inzet geven en de overtuiging hebben dat we kunnen winnen. Op een kwartier na heb ik die drie zaken vandaag allemaal gezien. In dat kwartier hebben we de goal weggegeven en kregen we nog een kans tegen", aldus de trainer op de website van FC Twente.

"Voor de rest van de wedstrijd heb ik een team gezien dat speelde met de overtuiging dat de wedstrijd gewonnen kon worden", vervolgt Verbeek, die hoop blijft houden op rechtstreekse handhaving. "Een compliment voor hoe we na de 0-1 terugkwamen en zochten naar de overwinning. Wanneer we op deze wijze blijven strijden en inzet tonen, ben ik er van overtuigd dat we er in deze moeilijke fase bovenop komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen