Guardiola: "Speelden een heel slechte tweede helft"

7 maart 2018, 23:50   Bijgewerkt: 8 maart 2018, 00:00

Manchester City bereikte woensdagavond de kwartfinales van de Champions League ondanks een 1-2 nederlaag tegen FC Basel. De ploeg van Pep Guardiola kwam nog wel op voorsprong, maar gaf deze ook weer uit handen. Volgens de manager was dat vooral te danken aan een slechte tweede helft.

De heenwedstrijd werd door Manchester City met 0-4 gewonnen, waardoor kwalificatie voor de kwartfinales geen moment in gevaar kwam. Toch was Guardiola na afloop enigszins teleurgesteld. "We zijn uiteraard blij om de kwartfinales te bereiken. Heel blij zelfs. Maar in de tweede helft stopten we met aanvallen en vergaten we om over te spelen. De tweede helft was gewoon heel slecht", zegt hij op de website van Manchester City.

Alleen over de zeventienjarige Phil Foden was de manager wel te spreken. "Hij was in de tweede helft misschien wel de enige die nog wel probeerde om met agressie te spelen. Het is veelbelovend voor de toekomst", zegt Guardiola, die in de kwartfinales meer van City verwacht. "Alle teams zullen sterk zijn en veel van ons eisen. We moeten er dan weer staan, zoals we ook voor deze wedstrijd deden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen