[SPANJE] Denis Suárez geblesseerd, Casillas kan door bij Porto

8 maart 2018, 12:21   Bijgewerkt: 8 maart 2018, 12:26

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Spanje op een rijtje.

- Blessure Denis Suárez

FC Barcelona-speler Denis Suárez heeft aan de Supercopa van Catalonië een blessure overgehouden. In het duel met Espanyol moest hij met een liesblessure naar de kant, de Catalaanse grootmacht verwacht dat hij in elk geval ruim twee weken aan de kant staat met zijn kwetsuur. Daardoor mist hij de ontmoeting met Chelsea van komende week in de Champions League. (Clubkanaal)

{image[324611][right-half][]}- FC Porto wil Casillas behouden

De Spaanse legende Iker Casillas heeft een aflopend contract bij FC Porto, maar als het aan de topclub uit Portugal ligt, blijft hij verbonden aan de club. President Pinto da Costa laat weten open te staan voor nieuwe contractonderhandelingen met de doelman. "Ik ben heel blij met wat hij al heeft bijgedragen, hij gedraagt zich voorbeeldig. Ik zou graag zien dat hij verder gaat." (Marca)

- Cicinho stopt

Voormalig Real Madrid-speler Cicinho is gestopt als profvoetballer. De 37-jarige Braziliaan kampt met knieproblemen en voelt zich daarom genoodzaakt om zijn schoenen aan de wilgen te hangen bij São Paulo. In Europa speelde hij naast Real ook voor AS Monaco.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen