Zoete wraak voor Arsenal tegen Deeney en Watford

11 maart 2018, 16:47

Eerder dit seizoen beweerde Troy Deeney na de zege van Watford op Arsenal, dat The Gunners 'geen ballen' hebben. Arsenal heeft daarvoor zoete wraak gepakt, door zondag thuis met 3-0 te winnen van Watford. Bovendien miste Deeney een penalty.

Arsenal verloor de voorgaande drie Premier League-wedstrijden en moest zondag dus thuis winnen van Watford. Dat Shkodran Mustafi al na acht minuten de 1-0 maakte, hielp daar uiteraard bij. De verdediger kopte raak uit een corner van Mesut Özil, die zijn vijftigste Premier League-assist noteerde. In het vervolg van het duel was Arsenal de bovenliggende ploeg, maar de 2-0 viel pas in de tweede helft.

Pierre-Emerick Aubameyang omspeelde de keeper en schoot zijn derde Premier League-doelpunt in de goal, maar de 2-0 voorsprong leek niet lang te blijven staan. Watford kreeg de kans om via een penalty terug te komen in de wedstrijd, maar uitgerekend Deeney vond Petr Cech op zijn pad. Het was de eerste keer dat Cech een penalty heeft gestopt in dienst van Arsenal. De voorgaande vijftien penalty's gingen er allemaal in bij de Tsjech, die mede door zijn goede ingreep bijdroeg aan zijn 200ste Premier League-clean sheet. 

Arsenal hield de voorsprong dus vast en breidde die zelfs nog verder uit. Henrikh Mkhitaryan schoot vanaf de rand van het strafschopgebied raak tegen Watford, waar Daryl Janmaat de hele wedstrijd speelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen