Gisteren gemist: periode voor Dordrecht, blessure Viergever

13 maart 2018, 00:30   Bijgewerkt: 12 maart 2018, 23:53

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 12 maart.

Verbeek niet meer in praatprogramma's: "Dat doen we niet meer"

Gertjan Verbeek verschijnt dit seizoen niet meer in praatprogramma's op televisie. FC Twente heeft, in overleg met de trainer, besloten om dat niet meer te doen om de focus volledig op de sportieve prestaties te richten. Dat laat algemeen directeur Jan van Halst weten op het digitale thuis van de Tukkers.

Pechvogel Viergever loopt nieuwe blessure op bij Ajax

Nick Viergever was bij Ajax net op de weg terug na een enkelblessure, maar heeft direct een nieuwe kwetsuur opgelopen. De Amsterdammers maken bekend dat de linksback maandag op de training wederom geblesseerd is geraakt.

FC Dordrecht wint periodetitel op eigen kracht, ook zege NEC

FC Dordrecht heeft beslag gelegd op de derde periodetitel in de Jupiler League. In een duel dat tot de laatste seconde spannend was, werd RKC Waalwijk in eigen huis verslagen: 1-0. Daarmee werden alle andere uitslagen teniet gedaan, want een driepunter van de ploeg van trainer Gérard de Nooijer was op voorhand genoeg voor de Bronzen Stier. FC Emmen won met 2-3 in Oss, maar greep desondanks naast de prijs.

Dost is een fenomeen: meteen twee goals bij terugkeer

Bas Dost heeft maandagavond maar weer eens laten zien dat hij onmisbaar is voor Sporting Portugal. De Nederlander kwam in de tweede helft binnen de lijnen tegen Chaves en nam direct twee doelpunten voor zijn rekening. Door de dubbelklapper van de spits werd er met 1-2 gewonnen.

Man City zet nieuwe stap dankzij dubbelklapper Silva

Bij afwezigheid van de geblesseerde Sergio Agüero heeft David Silva de rol van doelpuntenmaker van Manchester City op zich genomen. De Spaanse middenvelder scoorde twee keer op bezoek bij Stoke City en dat was voldoende voor de koploper op met 0-2 te zegevieren.

Belangrijke uitslagen: 

FC Dordrecht - RKC Waalwijk 1-0 

FC Oss - FC Emmen 2-3

Jong FC Utrecht - NEC 0-2 

Jong Ajax - FC Eindhoven 4-0

Stoke City - Manchester City 0-2

Werder Bremen - 1. FC Köln 3-1 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen