Silooy: "Het fenomeen afscheidswedstrijd lijkt wel iets nieuws"

16 maart 2018, 09:35   Bijgewerkt: 16 maart 2018, 09:40

Wesley Sneijder baalde donderdag openlijk van het feit dat hij tegen Engeland zijn afscheid als international (nog) niet krijgt. Toch snapt oud-Ajacied Sonny Silooy wel dat er nog geen moment is gekomen voor de recordinternational. Volgens hem zijn afscheidduels een trend van de laatste jaren.

"Het fenomeen afscheidswedstrijd lijkt wel iets nieuws", vertelt hij in het Algemeen Dagblad. "Hebben alle andere grote jongens dat ook gehad? Nee toch? De jongens van '88? Die hebben nota bene een prijs gewonnen." De voetbalbond liet overigens wel weten dat Sneijder nog een passend afscheid krijgt vanuit de KNVB.

Is dat terecht? Silooy: "Voor afscheidswedstrijden zijn we te nuchter. Was 'ie zo beroemd geweest in Amerika dan had Sneijder er één gehad aan de oostkust en daarna één aan de westkust. Weet je wat? Misschien moet hij er zelf één organiseren. Met alle spelers waarmee hij heeft gespeeld. Is dat niet veel beter. Ik gun het hem wel namelijk. En daarna met ons voetballen met de oud-internationals."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen