NAC mist 'belangrijke speler' Agyepong tegen Roda

16 maart 2018, 23:45

Thomas Agyepong ontbreekt zondag bij NAC Breda in de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Roda JC Kerkrade. De Ghanese aanvaller kampt met een hamstringblessure. Er is een extra mri-scan noodzakelijk omdat niet duidelijk is waar de klachten vandaan komen.

"We nemen geen risico met Thomas, maar voor zijn koppie zou het fijn zijn als blijkt dat er niets mis is met zijn hamstring", zegt Stijn Vreven tegen BN De Stem. De Belgische oefenmeester vindt Agyepong een 'belangrijke speler'. "We behandelen hem met fluwelen handschoenen en proberen de sleutel te vinden om hem fit houden. Daarbij balanceren wij op een heel dunne lijn. Thomas komt van ver." Ook Giovanni Korte (ontsteking aan het schaambeen) is afwezig bij NAC, Paolo Fernandes en Mitchell te Vrede kunnen wel weer spelen.

NAC pakte in de laatste zes duels elf punten en klom daardoor naar de veertiende plaats in de Eredivisie. De promovendus staat zes punten boven de nacompetitiestreep. "We zitten aan het moyenne van een subtopper. De wedstrijden die we voor de winterstop ongelukkig verloren, vallen na de winterstop wel onze kant op. We boeken prima resultaten", zegt Vreven. Hij waakt echter voor onderschatting tegen Roda. "Als wij niet scherp zijn, winnen wij zondag niet. Wij mogen niet denken: dit doen we wel even, want dan krijgen we een klap in onze nek."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen