Klopp: "Salah straks in één adem genoemd met Messi"

18 maart 2018, 11:19

Volgens Liverpool-manager Jürgen Klopp is Mohamed Salah op weg om straks in één adem met Lionel Messi genoemd te worden. De Egyptische aanvaller was zaterdag andermaal de smaakmaker bij The Reds. In de met 5-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Watford FC maakte Salah vier goals.

"Hij is op weg om in één adem met Lionel Messi genoemd te worden", aldus Klopp bij de BBC. "Maar ik denk niet dat Mo zelf vergeleken wil worden met Messi. Het voelt inmiddels al als twintig jaar dat Messi doet wat hij doet. De laatste speler die ik ken die dezelfde invloed op een teamprestatie heeft gehad, is Diego Maradona. Maar Mo is ook fantastisch, daarover is geen twijfel. Als je de vaardigheden hebt, dan moet je die constant en consistent laten zien. Zo is het altijd geweest. Hij is heel goed."

In zijn negen maanden als speler van Liverpool heeft Salah al 36 keer gescoord. Met 28 treffers is hij de topscorer van de Premier League. "De jongens vinden het prachtig om met hem samen te spelen en Mo vindt het prachtig om met hen samen te spelen", besluit Klopp.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen